متولد 1371 در مرداد ماه
فارغالتحصیل کارشناسی ارشد رشتهی معماری از دانشگاه بوعلی سینا همدان – علاقهمند به گرایش تکنولوژی معماری، علاقهمند و فعال در زمینه گرافیک، طراحی صنعتی، طراحی لوگو و هویت بصری، طراحی و ساخت اکسسوری و جواهرات
متولد 1371 در مرداد ماه
فارغالتحصیل کارشناسی ارشد رشتهی معماری از دانشگاه بوعلی سینا همدان – علاقهمند به گرایش تکنولوژی معماری، علاقهمند و فعال در زمینه گرافیک، طراحی صنعتی، طراحی لوگو و هویت بصری، طراحی و ساخت اکسسوری و جواهرات
باز ترسیم الگوی هندسی اسلیمی”پنج و ده- دانه بلوط” در نرم افزار Grasshopper توسط افزونه Girih
Girih یک ابزار مدلسازی برای الگوهای هندسی، بهویژه الگوی هندسی اسلیمی است. روش مورد استفاده در توسعه این جعبه ابزار مبتنی بر دستور زبان رسمی و سیستم بازنویسی رشته است، که از حروف و نمادها برای تولید فرمولی برای هر الگو به جای راهحلهای ترسیم هندسی استفاده میکند. این روش ترسیم شامل ابزارهایی برای مدلسازی الگوها بدون ارجاع به روشهای ترسیم اصلی آنها (دستی) است.
اما سؤالی که در اینجا مطرح میشود این است که فرآیند طراحی و ترسیم تا کجا و برای چه هدفی انجام میشود؟
الگوی هندسی اسلیمی که جایگاه ویژهای در معماری ایران را به خود اختصاص داده است تا چه حد قابلیت تغییر دارد؟ آیا میتوان توسط روشهای ترسیم و تکنیکهای ساخت و متریالهای امروزه این طرحها را به شیوههای گوناگون باز طراحی و اجرا کرد؟
با در نظر گرفتن سؤالاتی از این قبیل و با بررسی نمونههای موجود اخیر با کاربردهای مختلف به یک نتیجهگیری کلی نه لزوماً نهایی میتوان رسید که این الگوها در معماری و هم در طراحی صنعتی به طرق مختلف قابل اعمال هستند.
این اثر هنری برگرفته از پترنهای هندسهی اسلیمی است که با استفاده از نرمافزار گرسهاپر و پلاگین گیره بازطراحی شدهاند. قطعات ورق گالوانیزه که با استفاده از دستکاه CNC فلز برش خوردهاند، بهصورت اوریگامی و لایه به لایه روی هم قرار گرفته و سپس جوشکاری شدهاند.
این اثر بهدنبال کاوش در مفاهیم نظم، تقارن و پیچیدگی در هندسه است. با استفاده از اشکال هندسی ساده، طرحهای پیچیده و زیبایی خلق میکند. این طرحها در بسیاری از بناها و هنرهای اصیل ایرانی به کار رفتهاند و نمادی از نظم و هماهنگی در جهان هستند.
در این اثر، هنرمند با استفاده از متریال مدرن مانند ورق گالوانیزه و تکنولوژیهای جدید مانند نرمافزار گرسهاپر و پلاگین گیره، به بازخوانی این طرحهای سنتی پرداخته است. این امر به ایجاد پلی بین گذشته و حال و نشان دادن پویایی و تنوع هنر اسلیمی کمک میکند.
علاوه بر این، شکل نهایی اثر که شبیه به یک گل است، نمادی از زیبایی و ظرافت خلق شده توسط هنر اسلیمی میباشد.