فراخوان رویداد پترنیــتکچر 3#
پترنیتکچر در سومین رویداد خود از طراحان در رشتههای مختلف هنری و معماری دعوت میکند تا پروپوزالهای خود را با موضوع “کاربرد پترن در محیطهای انسان-ساخت ایران معاصر” ارائه نمایند.
فراخوان رویداد پترنیــتکچر 3#
پترنیتکچر در سومین رویداد خود از طراحان در رشتههای مختلف هنری و معماری دعوت میکند تا پروپوزالهای خود را با موضوع “کاربرد پترن در محیطهای انسان-ساخت ایران معاصر” ارائه نمایند.
پترن انعکاسی از فرآيند مشاهده ما از جهان روابط هستی است. گاه در شکل آرایهای خود عناصر گیاهی و حیوانی، تناسبات طلایی، نقوش هندسی، فراکتالها، کوازی کریستالها و هندسههای پیچیده دیجیتالی را تکرار میکند و گاه در شکل انتزاعی، الگوهای روابط اجتماعی و فردی را سامان میدهد و به این ترتیب بیان سادهای از پیچیدگیهای این جهان را ارائه میکند.
به نظر میرسد که پترن به دلیل ایجاد پیوندی پویا میان خلاقیت طراحانه و مخاطب اثر، موضوعی جدی در عرصه طراحی است که در تلاطم تاریخ همچنان معنای خود را از دست نداده و توانسته ابزاری قدرتمند در دست طراحان باشد تا پاسخی هنرمندانه به مسئله ایجاد فضای زیست انسانی، زیبایی شناسی این فضا و تبدیل آن به معماری را فراهم کند.
امروز الگوهای تکرار پذیر و گسترش پذیر را که از منابع گوناگونی مانند طبیعت، ریاضیات و هندسه، مفاهیم انتزاعی و یا رفتارهای فردی و اجتماعی سرچشمه میگیرند، به عنوان صورت معاصر الگوها میشناسیم. در این الگوها، با شکستن قانون تکرار مطلق، مفهوم گسترش پذیری با مفهوم تکرارپذیری همراه شده است که گونههای نوینى از الگوها را شکل دادهاند. این الگوها اگرچه پیچیدهترند، اما انعطاف پذیرتر بوده و با انطباقپذیری بالا، نقش فعالتری در ساختار اثر و در نتیجه محیط ایفا میکنند. این الگوهای نو و گاهی ناآشنا فرصتی هستند برای پاسخها و پیامهای تازه برای مخاطب فضاهای انسان ساخت.
در سومین رویداد پترنیتکچر در جستوجوی پیامهای الگوهای معاصر هستیم که از طریق پترنها در بستر هنر و معماری بیان شده و محیطهای انسانساخت را به فضای بهتری برای زیست و زندگی تبدیل میکنند. چگونه الگوها میتوانند بازتاب دغدغههای طراحان باشند و به یاری ارتباط مخاطب با اثر و زمینه آیند؟
هزینه ثبتنام دانشجویی صد و پنجاه هزار تومان و حرفهای دویستهزار تومان است.
پس از ثبتنام، “کد شرکتکننده” صادر شده و اطلاعات تکمیلی توسط ایمیل برای شرکتکننده ارسال خواهد شد.
هر ثبتنام مختص به ارسال تنها یک پروپوزال خواهد بود.
زمینه گرایش شرکتگنندگان محدودیت نداشته پروپوزالهايی نظير: چيدمان، پرفورمنس، طراحی صحنه، طراحی داخلي، نورپردازی، عكس، ويدئو، طراحي صنعتی، طراحی معماری، طراحی شهری، طراحی منظر، طراحی پارچه و لباس، چاپ دستى، سفال، نقاشى، گرافیک و مجسمه و… نيز قابل ارائه خواهند بود.
ابعاد قابل قبول آثار حجمی حداقل ۳۰*۳۰*۳۰ و حداکثر ۱۵۰*۱۵۰*۱۵۰ و آثار دوبعدی ۳۰*۳۰ تا ۲۰۰*۲۰۰ خواهد بود. آثاری که بنا به شرایط ایده نیاز به ابعادی خارج از این محدوده دارند با بررسی گروه برگزارکننده و در صورت امکان پذیرش میشوند.
پايان مهلت ثبت نام : يكم بهمن ماه ۱۳۹۹
پايان مهلت دريافت ايده ها: پانزدهم بهمن ماه ۱۳۹۹
اعلام نتايج: پانزدهم اسفند ماه ۱۳۹۹
آغاز دريافت اصل اثر: يكم مرداد ۱۴۰۰
افتتاحييه: پنجم شهریور ۱۴۰۰